Mobergs hantverk

Det börjar alltid med ett behov

Våra produkter ska fylla en väldefinierad funktion till våra kunders behov. Antingen behövs en serie väskor eller fodral som syftar till att profilera varumärken. Eller så behövs lösningar som skyddar en känslig utrustning, eller som visar upp en produkt på rätt sätt. Oavsett vilket så överförs våra kunders behov till vår konstruktionsavdelning där produkten ritas och utvecklas och blir en unik lösning.

Vi kan material och sömnad

Produktens specifika behov avgör vilket material den ska tillverkas i. Ska produkten skyddas, isoleras, vara slittåligt, design och form etc, så bestämmer funktionen vilket material som passar bäst. Dessutom kompletteras det material vi syr i av den inredning som produkten ska ha.

Inredning i form av trä, plast, plåt eller stål är inte ovanligt. Vi köper in och tillverkar alla de delar som krävs för en färdig produkt, vi monterar och levererar även slutprodukten.

 

Noggrant hantverk i högt tempo

Vi har en hög produktionskapacitet som gör att vi kan erbjuda allt från industri- till specialsömnad, både i små och stora serier till kostnadseffektiv volymproduktion i våra fabriker i Småland och Kina.

Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som passar bäst för produkten. Arbetet utförs noggrant och granskas kritiskt för att kunna leverera produkter med hög kvalitet och funktion.