Mobergs hantverk

Det börjar alltid med ett behov

Våra produkter ska fylla en väldefinierad funktion till våra kunders behov. Antingen behövs en serie väskor eller fodral som syftar till att profilera varumärken.
Eller så behövs lösningar som skyddar en känslig utrustning, eller som visar upp en produkt på rätt sätt. Oavsett vilket så överförs våra kunders behov till vår konstruktionsavdelning där produkten ritas och utvecklas och blir en unik lösning.

På Mobergs syfabrik tillverkar vi produkter som används för att skydda, förvara, transportera, lyfta och profilera våra kunders profiler och unika produkter.
Eftersom det mesta vi producerar är långt ifrån standard man kan komma, så är det viktigt för oss att ha ett nära samarbete med våra kunder. Vi kan det mesta om material och teknik, kunden vet mest om sin målgrupp och vilka krav som ställs på produkterna. Vårt samarbete är grunden till ett lyckat slutresultat oavsett
om det handlar om nya produkter eller produktförbättring.  

Tillsammans skapar vi sömnad för specifika ändamål, från idé till produktion!

Vi kan material och sömnad

Produktens specifika behov avgör vilket material den ska tillverkas i. Ska produkten skyddas, isoleras, vara slittåligt, design och form etc, så bestämmer funktionen vilket material som passar bäst. Dessutom kompletteras det material vi syr i av den inredning som produkten ska ha.

Inredning i form av trä, plast, plåt eller stål är inte ovanligt. Vi köper in och tillverkar alla de delar som krävs för en färdig produkt, vi monterar och levererar även slutprodukten.

Noggrant hantverk i högt tempo

Vi har en hög produktionskapacitet som gör att vi kan erbjuda allt från industri- till specialsömnad, både i små och stora serier till kostnadseffektiv volymproduktion i våra fabriker i Småland och Kina.

Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som passar bäst för produkten. Arbetet utförs noggrant och granskas kritiskt för att kunna leverera produkter med hög kvalitet och funktion.