Alipack AB

Vi träffade Mobergs Fabrik på en mässa

”Det är alltid ett vänligt och tryggt bemötande hos Mobergs”

Alipack är ett litet familjeföretag som grundades 1986. De importerar plastväskor och tillverkar flightcases, samt insatser till väskor. Som till exempel för demoväskor, transportväskor, verktygsväskor och dataväskor. Alipack är återförsäljare för bland annat Peli väskor. De arbetar även för kunder som önskar sydda väskor.

Alli Bengtsson på Alipack AB säger:
För många år sedan fick vi kontakt med Mobergs Fabrik på en mässa, som ledde till att vi tog konakt med Peter på Mobergs efteråt som kom på besök hos oss. Där vi diskuterade våra behov och straxt därefter gjorde vi en provbeställning på produkter. För oss kvalitén mycket viktig och Mobergs levererar produkter som motsvarar och bemöter våra förväntningar.

Vi har haft ett långt samarbete och känner till varandras möjligheter och begränsningar. Man kan alltid ringa eller maila när man har någon fråga eller vill beställa något hos Mobergs. Skulle det vara några frågetecken diskuterar vi vilka möjligheter det finns, så som materialval eller tryck. Vi. Enas tillsammans om hur produkten ska se ut, de kommer med sin kunskap och vi med vår insikt i kundens behov och önskemål. Därefter kommer en orderbekräftelse och korrektur om det innefattar tryck på produkten. Mobergs levererar alltid bra service och skulle det vara bråttom med en order, möter Mobergs upp de önskemålen så mycket det går och är möjligt.

Det är alltid ett vänligt och tryggt bemötande hos Mobergs, jag kan varmt rekommendera Mobergs till andra. De har bra kvalitét till rätt pris, säger Alli Bengtsson från Alipack AB

Läs mer om Alipack AB

 

SPM instrument

Mobergs är en trygg leverantör som levererar produkter i hög kvalitét

”Mobergs alltid levererar bra produkter till korta leveranstider och bra priser”

SPM Instrument AB är ett världsledande företag inom tillståndskontroll. De levererar lösningar med prestanda till industrier världen över och har gjort det i nästan 50 år. Ett stort fokus ligger på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll. SPM är en komplett leverantör av teknik för att mäta, analysera och presentera konditionsdata från komplexa maskiner.

Tommy Lundberg på SPM Instrument säger:
Vi kom i kontakt med Mobergs Fabrik runt 2003 och har sedan dess haft ett mycket bra samarbete. Där Mobergs hjälper oss att ta fram lösningar på instrumentväskor, instrumentskydd och handledsremmar till våra produkter.

Mobergs är en trygg leverantör som levererar produkter i hög kvalitét och har snabba leveranser som passar oss bra. Vi tar fram en ritning utefter vår produkt som sedan presenteras för Mobergs. Tillsammans hittar vi en lösning som passar oss utefter material, form och funktion till en färdig prototyp. Efter godkänt prototyp tar det inte lång tid innan vi har en färdig produkt då Mobergs snabbt levererar det vi önskar.

Vi tycker Mobergs alltid levererar bra produkter till korta leveranstider och bra priser, säger Tommy Lundberg.

Läs mer om SPM Instrument

Haco Rollen

Vi tipsades om Mobergs Fabrik

”Mobergs är ett företag att lita på och håller vad de lovar”

Haco Rollen är kund till Mobergs Fabriker sedan flera år tillbaka. Ett familjeägt serviceföretag sedan 30 år som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till bland annat hjälpmedelssektorn och industrin.

Ulf på Haco Rollen säger:
Vi kom i kontakt med Mobergs fabriker genom att en annan leverantör rekommenderat dem. Detta ledde till att vi kontaktade Mobergs och undrade om de kunde hjälpa oss med sömnad för olika typer av produkter.

Vi på Haco Rollen upplever att samarbetet med Mobergs fabriker har varit mycket bra. Flödet från att de skickat utfallsproven till färdigställd produkt har gått väldig snabbt och smidigt. Mobergs har haft en inställning till att ”ingenting är omöjligt att lösa” vilket gjort att vår kontakt och samarbete har varit väldigt bra sedan start. De har alltid företett oss med god service och bra leveranstider. Det har hjälpt oss lösa våra problem och utmaningar. Mobergs är ett företag att lita på och håller vad de lovar, därför vill vi rekommendera Mobergs fabriker.

Läs mer om Haco Rollen.