Specialister på sömnad

På Mobergs är vi specialister på sömnad och vi brinner för att utveckla
nya unika lösningar som är specialanpassade för våra kunders specifika ändamål.
Vi är helt enkelt specialiserade på special- och industrisömnad.

Vi har i över 60 år utvecklat produkter till våra kunder inom sjukvården, bilindustrin, reklambranschen, elektronikbranschen och många fler.
Idag har vi en bred produktion i våra fabriker i både Småland och Kina som omfattar allt från instrumentväskor, till hjälpmedel och profilprodukter.

På Mobergs syfabrik tillverkar vi produkter som används för att skydda, förvara, transportera, lyfta och profilera våra kunders profiler och unika produkter.
Eftersom det mesta vi producerar är långt ifrån standard man kan komma, så är det viktigt för oss att ha ett nära samarbete med våra kunder. Vi kan det mesta om material och teknik, kunden vet mest om sin målgrupp och vilka krav som ställs på produkterna. Vårt samarbete är grunden till ett lyckat slutresultat oavsett
om det handlar om nya produkter eller produktförbättring.  

Tillsammans skapar vi sömnad för specifika ändamål, från idé till produktion!

Det börjar med ett behov

Våra produkter ska fylla en väldefinierad funktion till våra kunders behov. Antingen behövs en serie väskor eller fodral som syftar till att profilera varumärken. Eller så behövs lösningar som skyddar en känslig utrustning, eller som visar upp en produkt på rätt sätt. Oavsett vilket så överförs våra kunders behov till vår konstruktionsavdelning där produkten ritas och utvecklas och blir en unik lösning.

Levererar inte bara sömnad

Med vår höga produktionskapacitet kan vi erbjuda industri- och specialsömnad i små och stora serier till en kostnadseffektiv volymproduktion. Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som passar bäst. Ofta handlar det om att ta fram en slutprodukt som består av olika mängder delar, inte enbart sömnad. Alla delar som ingår i kundens lösning monteras hos oss till en färdig produkt, klar att levereras och användas.

Mobergs är specialister på industri- och specialsömnad, ingenting är för omöjligt att lösa!

Vi finns i Anderstorp Småland och levererar till uppdragsgivare över hela Sverige.

konstruktionsavdelning där produkten ritas och utvecklas och blir en unik lösning.