Mobergs är en trygg leverantör som levererar produkter i hög kvalitét

" Mobergs alltid levererar bra produkter till korta leveranstider och bra priser "

SPM Instrument AB är ett världsledande företag inom tillståndskontroll. De levererar lösningar med prestanda till industrier världen över och har gjort det i nästan 50 år. Ett stort fokus ligger på utveckling av produkter i världsklass, för driftsäkerhet och underhåll. SPM är en komplett leverantör av teknik för att mäta, analysera och presentera konditionsdata från komplexa maskiner.

Tommy Lundberg på SPM Instrument säger:

Vi kom i kontakt med Mobergs Fabrik runt 2003 och har sedan dess haft ett mycket bra samarbete. Där Mobergs hjälper oss att ta fram lösningar på instrumentväskor, instrumentskydd och handledsremmar till våra produkter.

Mobergs är en trygg leverantör som levererar produkter i hög kvalitét och har snabba leveranser som passar oss bra. Vi tar fram en ritning utefter vår produkt som sedan presenteras för Mobergs. Tillsammans hittar vi en lösning som passar oss utefter material, form och funktion till en färdig prototyp. Efter godkänt prototyp tar det inte lång tid innan vi har en färdig produkt då Mobergs snabbt levererar det vi önskar.

Vi tycker Mobergs alltid levererar bra produkter till korta leveranstider och bra priser, säger Tommy Lundberg.

Läs mer om SPM Instrument