Vi träffade Mobergs Fabrik på en mässa

" Det är alltid ett vänligt och tryggt bemötande hos Mobergs "

Alipack är ett litet familjeföretag som grundades 1986. De importerar plastväskor och tillverkar flightcases, samt insatser till väskor. Som till exempel för demoväskor, transportväskor, verktygsväskor och dataväskor. Alipack är återförsäljare för bland annat Peli väskor. De arbetar även för kunder som önskar sydda väskor.

Alli Bengtsson på Alipack AB säger:

För många år sedan fick vi kontakt med Mobergs Fabrik på en mässa, som ledde till att vi tog konakt med Peter på Mobergs efteråt som kom på besök hos oss. Där vi diskuterade våra behov och straxt därefter gjorde vi en provbeställning på produkter. För oss kvalitén mycket viktig och Mobergs levererar produkter som motsvarar och bemöter våra förväntningar.

Vi har haft ett långt samarbete och känner till varandras möjligheter och begränsningar. Man kan alltid ringa eller maila när man har någon fråga eller vill beställa något hos Mobergs. Skulle det vara några frågetecken diskuterar vi vilka möjligheter det finns, så som materialval eller tryck. Vi. Enas tillsammans om hur produkten ska se ut, de kommer med sin kunskap och vi med vår insikt i kundens behov och önskemål. Därefter kommer en orderbekräftelse och korrektur om det innefattar tryck på produkten. Mobergs levererar alltid bra service och skulle det vara bråttom med en order, möter Mobergs upp de önskemålen så mycket det går och är möjligt.

Det är alltid ett vänligt och tryggt bemötande hos Mobergs, jag kan varmt rekommendera Mobergs till andra. De har bra kvalitét till rätt pris, säger Alli Bengtsson från Alipack AB

Läs mer om Alipack AB