Design, konstruktion

& hantverk

 

 

Det börjar alltid med ett behov, våra produkter skall fylla en väl definierad funktion.

Hantverk1

Antingen behöver man till exempel en serie väskor eller fodral som syftar till att profilera ett varumärke. Eller så behöver man en lösning som skyddar känslig utrustning, eller som gör att man kan visa upp sin produkt på bästa sätt. Oavsett vilket så överförs det behovet till vår konstruktionsavdelning där produkten ritas och utvecklas.

 

Hantverk2

Inte bara nål och tråd

Produktens specifika behov avgör vilket material den skall tillverkas i. Skydd, isolering, slitstyrka, design, form etc. Funktionen bestämmer materialet. Dessutom kompletteras det material vi syr i av den inredning som produkten skall ha. Inredning i trä, plast, plåt eller stål är inte ovanligt. Vi köper in och tillverkar alla de delar som krävs för en färdig produkt, monterar och levererar.

 

 

Hantverk3

Noggrant hantverk i högt  tempo

Vi har en hög produktions- kapacitet som gör att vi kan erbjuda allt från specialsömnad i små serier till kostnadseffektiv volymproduktion. Det är kundens behov och önskemål som avgör vilket tillverkningssätt som är bäst. Oavsett så utförs arbetet noggrant och med kritiska ögon för att kunna leverera produkter med hög kvalitet.

 

Hämta inspiration i vårt galleri