1187

Specialspecialister

 

 

 

På Mobergs är vi specialister på sömnad och vi brinner för att utveckla nya lösningar som är specialanpassade för våra kunders specifika ändamål. Vi är helt enkelt specialicerade på special.

 

Vi har nu i över 60 år utvecklat produkter till våra kunder inom sjukvården, bilindustrin, reklambranschen, elektronikbranschen m fl. I dag har vi en bred produktion i både Småland och Kina som omfattar allt från instrumentväskor till hjälpmedel och profilprodukter.

 

Om Oss Detalj1

Från start till mål

Våra produkter används för att skydda, förvara, transportera, lyfta och profilera våra kunders produkter. Och som sagt är det mesta vi producerar specialtillverkat för ett specifikt ändamål. Därför tycker vi att det är viktigt med ett nära samarbete med våra kunder. Vi kan det mesta om material och teknik, kunden kan målgruppen och vet vilka krav som ställs på sina produkter. Det är det samarbetet som är grunden till ett lyckat slutresultat oavsett om det handlar om nya produkter eller förädling av befintliga. Och vi levererar alltid från start till mål.

 

Läs mer om vårt arbete

 

Om Oss Detalj2